Rabarberchatney

500 gram           rabarber      
1 st           rödlök, finhackad 
     2 st           vitlöksklyfta(or)      
1 st           chilifrukt      
1 dl           honung      
2 msk           vitvinsvinäger      
1 tsk           salt      
1 msk           ingefära, riven

Tillagning

5 dl:
1. Skölj och hacka rabarbern i mindre bitar, skala och hacka rödlöken och vitlöken. Skölj, kärna ur och finhacka chilin.

2. Lägg allt i en kastrull och tillsätt honung, vinäger, salt och ingefära. Koka på svag värme i cirka 30 minuter.

3. Tillsätt eventuellt mer honung om syran är för hög. Låt svalna.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0